Vergoeding mogelijk

Litteken na wond door ongeval

Een ongeval, hoe klein ook kunnen onzichtbare (psychische) littekens achterlaten. Naast de onzichtbare littekens is de kans ook aanwezig dat er zichtbare littekens overblijven. Afhankelijk van hoe groot en diep een beschadiging van de huid is na een ongeval kunnen er vervelende littekens ontstaan.

Litteken na ongeval

Als een huidbeschadiging onregelmatig is, ruw of door scheuren ontstaan (bijvoorbeeld een schaafwond of beet van een hond) dan is de kans op een vervelend litteken zeer groot. Ook is beschadigde huid na een ongeval vies, hierdoor kunnen er bacteriële huidinfecties ontstaan die de genezing vertragen waardoor probleemlittekens meer kans maken.

Voor artsen, professionals en (para)medici

Artsen, verpleegkundigen en littekenprofessionals geven vaak de voorkeur aan siliconentherapie voor de behandeling van littekens. BAPSCARCARE is ontwikkeld op basis van de ervaringen en wensen van patienten en professionals. Het resultaat is een hoog gebruikscomfort en een passende behandeling voor elk litteken.

Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat deze siliconentherapie effectief is. De documentatie, materialen en patiënten informatie is op aanvraag beschikbaar.

Informatie voor professionals en medici