Vergoeding mogelijk

Ervaringen met BAPSCARCARE

Gebruikers zijn tevreden over BAPSCARCARE. Velen hebben hun persoonlijke ervaring gedeeld. Op deze pagina lees je al hun verhalen.

Feedback Company
Reviews via de Feedback Company zijn onafhankelijke beoordelingen van onze klanten die via de webshop hebben besteld. Na bestelling hebben zij een reactie achtergelaten over onze service en producten.

  • 8/10
  • 62 beoordelingen

Ik ben half januari begonnen met jullie siliconensheets (Bapscarcare T) en ben ontzettend blij met het resultaat!

Het litteken is ontstaan nadat ik 2x ben geopereerd aan mijn schildklier. De laatste keer was vorige jaar april. Mijn litteken was erg dik en rood (hypertrofisch) en had vaak een tintelend en kriebelend gevoel. Mijn fysiotherapeut heeft toen na lymfdrainage aangeraden om jullie producten te gaan gebruiken. Ik ben vooral erg tevreden omdat de roodheid van het litteken zo is vervaagd. Toen ik jullie producten begon te gebruiken was het litteken nog heel goed zichtbaar en daar was ik me erg van bewust. Het valt nu een stuk minder op, en dat is een opluchting! Daarnaast was het litteken erg gevoelig. Ik kon daardoor veel kleren niet meer aan en soms mijn haar niet eens meer los omdat het zo kriebelde bij aanraking. Tijdens het gebruik van de sheets zit er een doorzichtige pleister overheen waardoor de gevoeligheid erg afneemt maar ook als ik de pleisters niet op heb is het litteken een stuk minder gevoelig.

Ik wil jullie graag bedanken voor de goeie producten.

Het is een geweldige crème, kan het iedereen aanraden.

silicLitteken is goed genezen.

Top product, doet wat het beloofd. Zowel roodheid als jeuk en stekend gevoel zeer sterk verbeterd op korte tijd.

Snelle levering en goede producten.

Professionele beoordeling

Physician Assistant

Elkerliek ziekenhuis

Ik raad altijd siliconengel voor littekens aan. Het is gebruiksvriendelijk. Zo kan de patiënt zelf ook meehelpen in de behandeling voor een mooi litteken en tevreden resultaat.

Ik kocht deze pleisters voor mijn dochtertje van 3,5 jaar. Zij had een wond (doordat ze tegen de muur was gelopen) die ze ‘geplakt’ hebben. Geen mooie rechte snede en ook wat kneuzing onderliggend. Deze siliconenpleisters zijn ideaal voor haar. Het verlicht de jeuk en zorgt voor een goede hydratatie waardoor de huid mooi blijft. Ook ziet het litteken er niet meer trekkerig uit. Bovenal vindt ze het niet vervelend om de siliconenpleister op haar hoofdje te hebben. Ze gaat er mee naar school, slaapt er mee, haalt het er zelf van af omdat het geen pijn doet. Ik ben me er van bewust dat we zullen moeten doorbijten voor een beter cosmetisch resultaat, maar op deze manier gaat dat zeker lukken. We krijgen nu al positieve reacties uit de omgeving als ze eens even geen pleister draagt. Zeer tevreden.

Ik kreeg mijn eerste tube siliconengel via de thuiszorg. Het gaat vrij lang mee omdat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt.

Goede plak-kracht en makkelijk in gebruik. Mijn litteken wordt al soepel en ik heb geen jeuk. Fijn product.

Geeft in eerste instantie een goede indruk, de siliconengel smeert goed uit, kleurt een beetje maar verdwijnt snel. Het litteken neemt verder af van kleur en ziet er soepeler uit.

Ik merk na 1 maand al verbetering van mijn litteken.

Fijn product met prettige structuur en neutrale geur. Je merkt niet dat je het op hebt. Litteken is iets minder stug maar weet niet of dit door de zalf komt of door de littekenbehandeling (laser).

Prettig in gebruik, moet nog geduld hebben om het cosmetisch resultaat te beoordelen

Kleeft goed, zie al verbetering in m’n litteken. Goede en snelle levering.

Resultaat na enkele weken, begint eerst met vermindering huidverkleuring. Ook geen jeuk meer. Therapie werkt, nou is het doorzetten en de rest volgt wel.

Je hebt maar heel weinig nodig en bevalt prima. Roodheid wordt minder.

Heel erg fijn product en top resultaat. De gel smeert heel licht en direct ingetrokken.

Fijne gel die verlichting geeft van jeuk en spanning van het litteken. Ook de verkleuring van het litteken wordt lichter.

Werkt prima, 3 maand geleden wenkbrauw lift gehad, litteken al redelijk verminderd.

Op aanraden van arts de siliconengel SPF gebruikt en het bevalt goed, maakt het litteken minder zichtbaar.

Ik weet natuurlijk niet hoe mij litteken er zonder de gel had uitgezien , maar het heelt mooi.

Goed product, helpt echt, mijn huid is mooier.

Na 6 weken is mijn litteken duidelijk minder rood en dik. Ik gebruik de siliconengel alleen overdag met SF25.

Ik heb de siliconenpleister aangeschaft ivm een hypertrofisch litteken na een operatie. Het litteken zit 10cm over de hiel en beperkte mij in bewegen door de hevige trekkende pijn. Ik merkte al na de eerste dagen dat ik met de pleister op het litteken niets voel trekken, het litteken werd een stuk rustiger en minder opgezet. Zodra ik zonder pleister loop komt het trekkende gevoel weer helemaal terug.

Ik gebruik de siliconengel nu 4 weken en ben er super blij mee. Litteken soepel en roodheid wordt minder.

Ik heb een litteken op mijn vinger na peesletsel. Gebruik de siliconenpleisters en blijven ondanks bewegend gewricht goed zitten. Na 2 dagen gaat het schuiven en loslaten. Dan afspoelen en drogen en er weer op. Makkelijk in gebruik. Merk dat litteken zachter wordt en jeuk is nu nog minimaal.