Ervaringen met BAPSCARCARE

Gebruikers zijn tevreden over BAPSCARCARE. Velen hebben hun persoonlijke ervaring gedeeld. Op deze pagina lees je al hun verhalen.

Feedback Company
Reviews via de Feedback Company zijn onafhankelijke beoordelingen van onze klanten die via de webshop hebben besteld. Na bestelling hebben zij een reactie achtergelaten over onze service en producten.

  • 7.9/10
  • 153 beoordelingen

Ik heb 1 litteken in mijn hals. Hierin ben ik 3x geopereerd. Ik smeer het elke dag in. het is nu hartstikke zacht geworden. Dat was eerst wat verhard.

Heeft me goed geholpen bij me bovenooglid correctie litteken ziet er mooi uit.

Fijne gel, blijft wel lang vet, niet geschikt voor onder make-up

Ik merk na 2 weken gebruik van Bapscarcare gel, verbeterd mijn arm waar litteken zit en mooi gladde huid en geen irritatie huid meer.

Ik gebruik het nu een aantal weken en begin nu resultaat te zien

Goed

Het litteken lijkt minder rood te worden, en langzaam kleiner maar kan daar nog niet zoveel over zeggen gebruik het pas 1 maand.

Prima silicone gel, verzachtend en beschermende gel

Top product; wel prijzig voor kleine hoeveelheid

Mijn littekens zijn na 6 weken reeds veel veranderd, geen jeuk meer ,minder rood , soepeler geworden en een klein beetje platter, hopelijk komt het nog wat beter , ik houd de behandeling zeker nog aan.

Ik gebruik het nu al een poosje en vind dat mijn litteken gladder en soepeler wordt

Crème is heel fijn in gebruik. Smeert goed en voelt zacht aan.

Helpt goed

Ik was in éérste instantie best wel sceptisch over het product. Wat zou het doen? Na één week zag ik al dat het litteken minder dik was en minder jeukte ! Nu zijn we een aantal weken verder en het ziet er een stuk beter uit ! Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan ! Het is écht de moeite waard !

Ik krijg/ geef een betere oordeel mbt 40SPF creme na dat die ‘op’ is. Ik heb de ‘gewone gel’ gebruikt sinds dag 22 na de operatie (een flap op m’n neus). De wond was volledig dicht en tot nu toe heb ik mijn litteken goed zien herstellen. Het blijft een beetje strak tussen voorhoofd en oog maar ik blijf het goed gehydrateerd houden. Morgen, dec 1ste, beoordeelt de plastische chirurg hoe ‘alles’ herstelt na twaalf weken.

Prima mijn fysio adviseerde mij om het te gebruiken

Gel is heel fijn om op te smeren, verzachtend effect voelbaar

Makkelijk op te brengen en duidelijk vermindering van roodheid en dikte

gebruik het ochtend en avond, of het helpt ik weet het niet zo goed, zie nog weinig verschil, maar ik ga door met smeren!!

Sinds ik bascare gebruik zie ik dat het litteken minder rood is, trekt minder en mijn huid is ook niet meer zo paars om het litteken. Ik gebruik het nog steeds dagelijks 2x!

De siliconengel is gemakkelijk aan te brengen en verzacht de huid tijdens het genezingsproces na een operatie. De huid geneest mooi.

Wij gebruiken de siliconen pleisters nu een aantal weken op de wang van onze zoon. Het begint nu al rustiger te worden.
Ook hebben we de zalf met spf gebruikt, alleen was ik bang dat dit op vakantie in Egypte niet voldoende was, vandaar dat ik de pleisters heb besteld.

Mijn litteken loop over mijn achillespees. De siliconenpleister zijn super bij het dragen van schoenen met dichte hiel. Vooral tijdens het wandelen met bergschoenen zijn de pleisters mij heel goed bevallen. Het litteken is hierdoor soepel gebleven.

Zeer goed, makkelijk in gebruik en gelijk een spf filter.

Ik ben heel erg tevreden met BAPSCARCARE. Mijn litteken is na 1 maand veel soepeler en minder dik geworden.

Voor mijn zoon na een gecompliceerde elleboogbreuk is het top. De huid voelt al soepeler en het is makkelijk aan te brengen. Cosmetische effecten zie ik nu nog niet maar dat schijnt wat langer nodig te hebben.

Fijn product, het litteken is goed beschermd.

I used it for more than 3 week and it helps alot already I see the difference after 1 week.

Het product werkt heel goed mijn fysio is erg onder de indruk van het resultaat.

Ik had een klein dystrofisch litteken op mijn arm. Het is nu zo goed als weg. De siliconenpleisters werken dus ongelooflijk goed. Wel jammer dat er geen kleine pleistertjes zijn.

Fijn te smeren. Litteken verminderd en huid wat soepeler.

Door de siliconengel van Bapscarcare is mijn litteken veel minder zichtbaar, dunner en lichter van kleur geworden. Fijne gel ook, plakt niet en droogt direct waardoor je gelijk je kleding erover kunt aantrekken.

Hele fijne crème die goed uitsmeert

Ik ben geopereerd aan Triggerfingers. Intussen al acht keer. Nu bij de twee laatste operaties kreeg ik van mijn plastisch chirurg een tube van uw fantastische BAPSCARCARE SILICONENGEL. Ge-wel-dig. Het verschil tussen de andere zes “ Fingers” en de laatste twee is enorm. Soepel en niet meer pijnlijk. Ben meteen begonnen nadat de wondjes dicht waren. Nu, ik ben 2 februari geopereerd, nauwelijks nog iets te zien. Dank voor de geweldige gel.

Zeer goed, na een aantal weken is het litteken minder zichtbaar geworden. Eerst was deze minder opvallend, aangezien de kleur minder donker werd. In de weken daarna werd ook de huid soepeler, waardoor het litteken minder op de huid ligt.

Mooi product

Minder jeuk, minder rood, minder pijnscheuten en oogt rustiger. Fijn product.

Ben 12 december en 17 januari geopereerd. Wondgenezing verloopt mooier en soepeler met Bapscarcare.

Smeert makkelijk uit, voelt soepel aan.

Ik heb de tepel pleisters besteld. Ik gebruik ze nu een aantal weken en merk duidelijk positieve veranderingen. Mijn huid rondom de tepels was eerst hard door de operatie. Nu merk ik dat mijn huid steeds soepeler en soepeler wordt. Ik draag de pleisters dan dan heel de dag , ga douchen en in de avond zet ik litteken crème en dan de pleisters over de tepel.

Reactie van BAPSCARCARE:
Wat fijn dat de pleister goed werken! We hopen dat je litteken mooi en spoedig geneest. De pleisters kunnen inderdaad gebruikt worden in combinatie met een litteken crème, maar let wel op dat deze niet te vettig is. De kleefkracht van de pleister kan daardoor afnemen. Gebruik bijvoorbeeld de litteken crème van ALHYDRAN of BAPSCARCARE.

Fijn product

Prima eerste indruk van het product. Litteken trekt wel na ca 10 uur, maar misschien is dat wel normaal bij een verdikt litteken. De crème kalmeert de huid, het rood van de huid trekt weg. Ik raad dit product aan.

Tevreden met product.

Mijn litteken is al bijna niet meer te zien. Super goed product.

De litteken crème laat mijn litteken netjes genezen.

In het verleden ook al gebruikt bij een diep flap reconstructie was toen al heel tevreden.

Minder jeuk, soepele huid, inderdaad zachter. Makkelijk in gebruik, wel duur!

Lichte luchtige creme, smeert goed uit, minimale hoeveelheid nodig, roodheid litteken snel aan t minderen, verzachtend, litteken voelt soepel aan.

Ik gebruik de kleine siliconen pleisters. Het litteken wordt er inderdaad wat rustiger van. Ikzelf kan ze maar een dag of 3 aaneengesloten gebruiken, omdat mijn huid rond het litteken geïrriteerd raakt van de pleister. Zodra dit weer hersteld is, gaat de volgende erop.

Ik ben half januari begonnen met jullie siliconensheets (Bapscarcare T) en ben ontzettend blij met het resultaat!

Het litteken is ontstaan nadat ik 2x ben geopereerd aan mijn schildklier. De laatste keer was vorige jaar april. Mijn litteken was erg dik en rood (hypertrofisch) en had vaak een tintelend en kriebelend gevoel. Mijn fysiotherapeut heeft toen na lymfdrainage aangeraden om jullie producten te gaan gebruiken. Ik ben vooral erg tevreden omdat de roodheid van het litteken zo is vervaagd. Toen ik jullie producten begon te gebruiken was het litteken nog heel goed zichtbaar en daar was ik me erg van bewust. Het valt nu een stuk minder op, en dat is een opluchting! Daarnaast was het litteken erg gevoelig. Ik kon daardoor veel kleren niet meer aan en soms mijn haar niet eens meer los omdat het zo kriebelde bij aanraking. Tijdens het gebruik van de sheets zit er een doorzichtige pleister overheen waardoor de gevoeligheid erg afneemt maar ook als ik de pleisters niet op heb is het litteken een stuk minder gevoelig.

Ik wil jullie graag bedanken voor de goeie producten.

Het is een geweldige crème, kan het iedereen aanraden.

Litteken is goed genezen.

Top product, doet wat het beloofd. Zowel roodheid als jeuk en stekend gevoel zeer sterk verbeterd op korte tijd.

Snelle levering en goede producten.

Professionele beoordeling

Physician Assistant

Elkerliek ziekenhuis

Ik raad altijd siliconengel voor littekens aan. Het is gebruiksvriendelijk. Zo kan de patiënt zelf ook meehelpen in de behandeling voor een mooi litteken en tevreden resultaat.

Ik kocht deze pleisters voor mijn dochtertje van 3,5 jaar. Zij had een wond (doordat ze tegen de muur was gelopen) die ze ‘geplakt’ hebben. Geen mooie rechte snede en ook wat kneuzing onderliggend. Deze siliconenpleisters zijn ideaal voor haar. Het verlicht de jeuk en zorgt voor een goede hydratatie waardoor de huid mooi blijft. Ook ziet het litteken er niet meer trekkerig uit. Bovenal vindt ze het niet vervelend om de siliconenpleister op haar hoofdje te hebben. Ze gaat er mee naar school, slaapt er mee, haalt het er zelf van af omdat het geen pijn doet. Ik ben me er van bewust dat we zullen moeten doorbijten voor een beter cosmetisch resultaat, maar op deze manier gaat dat zeker lukken. We krijgen nu al positieve reacties uit de omgeving als ze eens even geen pleister draagt. Zeer tevreden.

Ik kreeg mijn eerste tube siliconengel via de thuiszorg. Het gaat vrij lang mee omdat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt.

Goede plak-kracht en makkelijk in gebruik. Mijn litteken wordt al soepel en ik heb geen jeuk. Fijn product.

Geeft in eerste instantie een goede indruk, de siliconengel smeert goed uit, kleurt een beetje maar verdwijnt snel. Het litteken neemt verder af van kleur en ziet er soepeler uit.

Ik merk na 1 maand al verbetering van mijn litteken.

Fijn product met prettige structuur en neutrale geur. Je merkt niet dat je het op hebt. Litteken is iets minder stug maar weet niet of dit door de zalf komt of door de littekenbehandeling (laser).

Prettig in gebruik, moet nog geduld hebben om het cosmetisch resultaat te beoordelen

Kleeft goed, zie al verbetering in m’n litteken. Goede en snelle levering.

Resultaat na enkele weken, begint eerst met vermindering huidverkleuring. Ook geen jeuk meer. Therapie werkt, nou is het doorzetten en de rest volgt wel.

Je hebt maar heel weinig nodig en bevalt prima. Roodheid wordt minder.

Heel erg fijn product en top resultaat. De gel smeert heel licht en direct ingetrokken.

Fijne gel die verlichting geeft van jeuk en spanning van het litteken. Ook de verkleuring van het litteken wordt lichter.

Werkt prima, 3 maand geleden wenkbrauw lift gehad, litteken al redelijk verminderd.

Op aanraden van arts de siliconengel SPF gebruikt en het bevalt goed, maakt het litteken minder zichtbaar.

Ik weet natuurlijk niet hoe mij litteken er zonder de gel had uitgezien , maar het heelt mooi.

Goed product, helpt echt, mijn huid is mooier.

Na 6 weken is mijn litteken duidelijk minder rood en dik. Ik gebruik de siliconengel alleen overdag met SF25.

Ik heb de siliconenpleister aangeschaft ivm een hypertrofisch litteken na een operatie. Het litteken zit 10cm over de hiel en beperkte mij in bewegen door de hevige trekkende pijn. Ik merkte al na de eerste dagen dat ik met de pleister op het litteken niets voel trekken, het litteken werd een stuk rustiger en minder opgezet. Zodra ik zonder pleister loop komt het trekkende gevoel weer helemaal terug.

Ik gebruik de siliconengel nu 4 weken en ben er super blij mee. Litteken soepel en roodheid wordt minder.

Ik heb een litteken op mijn vinger na peesletsel. Gebruik de siliconenpleisters en blijven ondanks bewegend gewricht goed zitten. Na 2 dagen gaat het schuiven en loslaten. Dan afspoelen en drogen en er weer op. Makkelijk in gebruik. Merk dat litteken zachter wordt en jeuk is nu nog minimaal.